Looptroop/Timbuktu Guru Tribute


Sweden’s finest step up for a tribute to Guru (RIP), and what a terrific tune it is! Promoe over “Full Clip”, Supreme over “Above the Clouds” “Royalty” & “Who’s Gonna Take the Weight”, which Timbuktu then takes over with much enthusiasm. It ends with a bang. Nice one, guys!

6 Responses to “Looptroop/Timbuktu Guru Tribute”


 • Hey Mat

  Det er “Royalty” og ikke “Above the Clouds” Supreme rapper over:-)

 • Ah ja, hvor havde jeg mit hoved? Yes, it’s “Royalty”, not “Above the Clouds”, which Supreme spits over. Thanks!

 • Det var så lidt. Måske kan du så lige hjælpe mig. Jeg er i tvivl om hvorvidt jeg skal købe Charles Burns’ “black hole”eller Chris Wares “Jimmy Corrigan: The Smartest kid on Earth”?

 • Den er svaer — jeg ville nok sige Jimmy Corrigan, da den er mere vidtraekende og overrumplende i sit formsprog, men Black Hole gaar maaske mere rent ind foelelsesmaessigt. Det afhaenger lidt af, hvad du er mest til — stillestaaende desperation eller seksuel raedsel :)

  Begge er mestervaerker.

 • haha, jeg er sgu til det hele. Jeg dropper bekymringerne og tager begge to. Det lyder som, at du sagtens kan anbefale begge på det varmeste!

  Og tak for det. Er virkelig blevet hooked på tegneserier, håber du kan hjælpe med anbefalinger en anden gang!

Comments are currently closed.