tilbage til forsiden


skriv til Rackham
Leder
Nyheder
om Rackham
Butik
Postliste
Kontakt
Links
Tema
Artikelbase
Interviews
Essays
Anmeldelser
Dokumentation
Nekrologer
Debat
Forum

SERIEJOURNALEN LUKKER

Danmarks største tegneseriesite taget af nettet

Af Matthias Wivel

Danmarks længst eksisterende og bedst besøgte tegneseriesite, seriejournalen.dk, der fra starten har været redigeret af Frank Madsen, er nu, af uklare årsager, blevet fjernet fra nettet. Madsen lukkede sitet efter en række af sidens brugere klagede over, at han i en nyhed om den planlagte Elektra-film, afslørede et vigtigt handlingselement i Daredevil-filmen, der for tiden kan ses i USA, men endnu ikke har haft premiere i Danmark. Det er imidlertid uvist, om brugernes utilfredshed i sig selv kan forklare lukningen.

 

Madsen skriver i sit nyhedsbrev:

 

SERIEJOURNALEN LUKKER

 

Danmarks ældste tegneseriehjemmeside, Seriejournalen, har valgt at dreje nøglen om efter 8 år. Årsagerne er flere, men en akkumulation af manglende tid og lyst til at fortsætte arbejdet har medført denne beslutning.

 

Et spejl af Seriejournalens debatforum ligger som hidtil på Forlaget Carlsens hjemmeside www.carlsen.dk, hvor der kan læses og postes nye meddelelser.

 

Vi vil gerne sige tak til læsere og klummeskrivere...

 

 

Under alle omstændigheder beklager vi her på Rackham seriejournalens bortgang og håber, at Madsen tager beslutningen op til genovervejelse.

 

Som nævnt i pressemeddelelsen kan debatten om no-spoilernyheden læses i Carlsens forum: vælg comics i menubaren, gå ind på carlsen comics, derefter tegneseredebat: pressemedelelsen kan, ikke overraskende læses i 'pressemeddelelser', mens spoilerdebatten kan ses under 'superhelte'.

[11/03/2003] 

 

 

 

Links:
Carlsen

Debat: rackham.dks forum

Debat: rackham.dks forum

Debat: Eksem Comics

 

rackham.dks forum

 

 

tilbage til Nyhedsarkivet 2003


© 2003 Rackham. All rights reserved. The illustrations and text are © 2003 the respective artists and authors. All rights reserved.