tilbage til forsiden


skriv til Rackham
Leder
Nyheder
om Rackham
Butik
Postliste
Kontakt
Links
Tema
Artikelbase
Interviews
Essays
Anmeldelser
Dokumentation
Nekrologer
Debat
Forum

BLÆK TIL TOUR DE FRANCE
Udstillingen BLÆK holder særåbent til sidste etape!
Af Matthias Wivel


Udstillingen af danske serieskabere BLÆK, der siden d. 13/6 har kunnet ses i Det danske hus' udstillingslokaler på Champs Elysées i Paris lukker officielt i dag, men holder særåbent på næste søndag, d. 27 juli, hvor sidste etape af Tour de France afsluttes i Paris og 'Sjamsen' gøres til skueplads for verdens fornemmeste cykelløb.

 

Folk, der gerne vil have godt udsyn til begivenhederne når cykelrytterne kører op og ned ad Champs Elysées, inviteres op i det danske hus, hvor de samtidig kan se dansk tegneseriekunst på væggene.

 

BLÆK har været ganske velbesøgt for en udstilling af sin art, med ca. 35 gæster dagligt. Antologien (udgivet af Frémok), der først kommer i normal handel i august, har til gengæld ikke solgt synderligt godt - ca. 30 eksemplarer.

Et udvalg af de udstillede værker vil i november blive udstillet i Caen i forbindelse med afholdelsen af den årlige Nordiske kulturfestival Les Boréales, som løber fra d. 21-30 november.

[20/07/2003] 


 

Læs også:

Nyhed: De seks blækhoveder i Paris

Nyhed: BLÆK

Dokumentation: Linselus - BLÆK


Links:

Det Danske hus

Fremok

Comoll

Egoland

Strid

Om Les Boréales: Centre national des lettres de Basse Normandie


rackham.dks forum

 

 

tilbage til Nyhedsarkivet 2003
© 2003 Rackham. All rights reserved. The illustrations and text are © 2003 the respective artists and authors. All rights reserved.