tilbage til forsiden


skriv til Rackham
Leder
Nyheder
om Rackham
Butik
Postliste
Kontakt
Links
Tema
Artikelbase
Interviews
Essays
Anmeldelser
Dokumentation
Nekrologer
Debat
Forum


Her finder du vores kontaktadresse og information om, hvordan du bidrager til vores zine - hold dig endelig ikke tilbage!


Rackham kan kontaktes på følgende adresse:

 

RACKHAM
c/o T. Thorhauge
Jagtvej 15, 2. th.

2200 Kbh N

Danmark
tlf. 38 10 74 65

e-mail: rackham@rackham.dk 

 

Rackham er i høj grad tænkt som læsernes talerør og vi håber derfor på så stor respons som muligt. Tanken er, at websitet skal bygges op om artikler skrevet af alle, der kunne være interesserede, hvilket forhåbentlig indbefatter dig!

 

Vi har ikke faste regler for hvad der medtages: hvis noget er godt, offentliggøres det! Og husk: 'godt' betyder ikke nødvendigvis ensartet med det, der allerede er set i bladet eller på sitet. Så hvis du har noget på hjerte, det være sig artikler, artwork, anmeldelser, debatoplæg, gode ideer, kommentarer eller hvad som helst andet, så tøv ikke med at sende det til os! 

 

Send bidrag til ovenstående adresse. Bidrag på diskette/CD eller via e-mail i Word-kompatibelt format foretrækkes, men alt har, som sagt, interesse.© Marvel Characters Inc.


© 2005 Rackham. All rights reserved. The illustrations and text are © 2005 the respective artists and authors. All rights reserved.