tilbage til forsiden


skriv til Rackham
Leder
Nyheder
om Rackham
Butik
Postliste
Kontakt
Links
Tema
Artikelbase
Interviews
Essays
Anmeldelser
Dokumentation
Nekrologer
Debat
Forum

LINSELUS - GJØRUPS 60/20

Rackhams officielle billedreportage!
Af Matthias Wivel


Så oprandt den dag, hvor vor alle sammens ærværdige magisterserieskaber af Guds nåde, Ivar Gjørup, skulle opleve sit tressenstyvende år på denne jord, et liv der samtidig for en tredjedel af sit vedkommende fandt prægnant udtryk i den penneskabte papirgud Divus Madsens og de andre indlagte i Egolands liv i et af vor venerable dagblade.

Efter dagen inde i den anledning at have inviteret til sammenkomst i sit hus i Århus bakker', havde fødselsdagsbarnet for os på øerne stedte inviteret til reception i Politikens Gule palæ. Rackhams udsendte ankom desværre lidt sent i forløbet og fandt først endnu senere sit kamera frem, hvilket betød at de fine opbud af alskens tegneserie-, presse- og anden fauna undslap hans ellers så demokratisk inklusive digilinse.

Ikke desto mindre lykkedes det at sætte en række rammer om et opstemt og hyggeligt arrangment, med en hovedperson i sædvanlig hopla, omgivet af familie, venner og kolleger og udstyret med et overflødighedshorn af gaver, deriblandt en Valhallaoriginal og en tegneseriestribe jamtegnet af seks af kollegerne på Politiken.

Med følgende ønskes der et varmt tillykke med de 60, såvel som de 20!

 

 

[23/09/2005]  

 

 

 

se også:
Interview: Ivar Gjørup
Dokumentation: Kladdecitater
Anmeldelse: Egoland 14 & 15
Tema: Danske tegneserier

links:
EgolandTilbage til Dokumentation


© 2005 Rackham. All rights reserved. The illustrations and text are © 2005 the respective artists and authors. All rights reserved.